Varikkoteltta

Nopsa varikkoteltoissa on käyttäjäystävällisyys ja korkealaatuiset loppuun asti ajatellut yksityiskohdat. Nopsa varikkoteltta kulkee kätevästi mukana yhtenä kompaktina ”pakettina” omassa kuljetuslaukussaan ilman hankalia irto-osia.

Näissä täydellisesti varikoille sopivissa teltoissa yhdistyvät suomalainen suunnittelu ja kansainvälinen toteutus parhaalla mahdollisella tavalla. Nopsa varikkoteltta on suunniteltu juuri Suomen vaativiin olosuhteisiin. Nyt esittelemmekin ylpeänä erittäin laadukkaan, mutta silti hinnaltaan edullisen vaihtoehdon kaikille myynti-, esittely- tai juhlatelttaa tarvitseville.

Kaikissa Nopsa varikkoteltoissa kovalle kuormitukselle joutuvat nivelet sekä liitososat ovat alumiinia tai terästä. Kankaan kanssa kosketuksiin joutuvat pinnat ja nivelet ovat erittäin sitkeää ja vahvaa nylonia, joka kestää niin -30 C pakkasessa kuin 30 C helteessä rikkoutumatta. Nylon osat ovat erittäin kestäviä ja samalla ne suojaavat katto- ja seinäkankaita hankautumasta rikki.

Teltan katto ja seinät on valmistettu helppohoitoisesta, täysin veden ja tuulen pitävästä, ultraviolettisäteilyä kestävästä ULTRA STRONG kankaasta jonka painoa vain 318g/m2a. Kaikki kankaat ovat myös paloturvallisia (paloluokitus B1 DIN 4102-1). Varikkoteltan katto on kiinnitetty runkoon tukevilla kulmatarralenkeillä ja kaikki sivut on vahvistettu pikalukoilla kestämään kovaakin kulutusta. Automaattinen kattokankaan pingotusmekanismi pitää katon kireänä hankalissakin olosuhteissa. Seinät kiinnitetään kattoon kätevän tarranauhan avulla ja kulmat saa tiiviisti kiinni vetoketjuilla. Katon kulmissa on kestävät metallirenkaat kiinnityksiä varten. Mukana paketissa ovat myös kestävät teräksiset maakillat sekä karabiinilukituksella varustetut kiinnitysnauhat.

Suosituimmat mallit varikkoteltaksi:

Onko sinulla kysyttävää?

Autamme mielellämme. Voit ottaa yhteyttä tiimimme tällä lomakkeella ja palaamme asiaan mahdollisimman nopeasti.

    X
    Onko sinulla kysyttävää?