UKK – Useimmin kysytyt kysymykset

Minkä vahvuista alumiinia käytätte?

Nopsa-teltta PRO:ssa käytämme 1.8 mm vahvuisia alumiinijalkoja ja Nopsa-teltta EXTREME mallissa alumiinijalkojen vahvuus on 2 mm.

Minkä mallista alumiini profiilia käytätte jaloissa?

Käytämme ainoastaan kuusikulmaista alumiinia. Nopsa-teltta PRO:n jalan halkaisia on 40 mm ja Nopsa-teltta EXTREME:ssä 50 mm.

Kuinka paljon painaa alumiinirunko tai katto?

Paino vaihtelee koon mukaan. Tiedot painosta löydät jokaisen teltan tuotetietojen kohdalta nettisivuiltamme.

Voinko saada logoni Nopsa-telttaan?

Kyllä, logo tai teksti voidaan painaa Nopsa-teltan kattoon tai sivuseinään. Ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme niin saat tarjouksen painatuksestasi.

Kuinka lumen ja myrskyn kestäviä teltat ovat?

Nopsa-teltat sopivat vuoden ympäri käytettäväksi. Emme kuitenkaan voi antaa takuita lumi- ja myrskyolosuhteille.

Kestääkö nailon nivel?

Nopsa-teltan Pro mallissa kaikki nivelet on vahvaa nailonia. Meidän nailon nivelet kestävät hyvin Suomen talven ja tuulet. Tiedämme tämän koska kyseinen malli on myydyin telttamme ja olemme saaneet siitä pelkkää hyvää palautetta asiakkailtamme. Lisäksi yrityksemme omassa käytössä on yli 100 telttaa kahvila- ja vuokrauskäytössä ympäri vuoden.

Onko teltoilla takuu?

Kaikilla tuotteillamme on vuoden takuu. Katso tarkemmin toimitusehdoista kohdasta takuu.

Mikä on teltan käyttöikä?

Käyttöikä riippuu käytön määrästä ja laadusta. Mikäli telttaa käytetään esim. messuilla muutaman kerran vuodessa, teltan käyttöikä on kymmeniä vuosia. Ympärivuotisessa ulkokäytössä käyttöikä on lyhyempi.

Mikäli käytän Nopsa-telttaa juhlissa, niin kuinka monta ihmistä sen alle mahtuu?

– Arviolta 1 ihminen per 1 m² ilman istumapaikkaa.
– Arviolta 1 ihminen per 1.2 m² istumapaikalla.

Kuinka kauan tilaukseni toimitus kestää?

Tilauksesi lähetetään viimeistään tilaustasi seuraavana arkipäivänä, kun koko maksu on näkynyt meillä. Tämä koskee varastossa olevia tuotteita.

Tarjoatteko 24-tunnin toimituksen?

Meidän pikatoimitus kestää 24-48 tuntia. Mahdollinen lisämaksu perustuu toimituspaikkaan ja painoon.

Onko tilaukseni lähetetty jo?

Kun olemme saaneet maksusuorituksesi, tilauksesi käsitellään ja saat sähköpostin sisältäen toimitustiedot sekä seurantanumeron. Huomaa, että ennakkomaksuissa voi kestää jopa 3 päivää ennen kuin maksusi näkyy tilillämme.

Haluaisin hakea tilaukseni itse. Onko se mahdollista?

Kyllä, Olemme Suomalainen yhtiö ja myyntinäyttelymme sekä varastomme sijaitsee Harjavallassa. Katso osoitteemme ja aukioloajat yhteystiedoista.

Kuinka teltta puhdistetaan?

Nopsa-teltan kankaat voi puhdistaa vedellä ja miedolla pesuaineella. Kankaassa olevan pinnoitteen ansiosta puhdistaminen on helppoa. Muista antaa teltan kuivua ennen varastointia. Nopsa-teltan runko voidaan puhdistaa harjalla tai kostealla rätillä, voit myös käyttää mietoa pesuainetta.

Kuinka teltan runko huolletaan?

Muista tarkista silloin tällöin että kaikki teltan haitarirakenteen ruuvit ja mutterit ovat tiukasti kiinni. Tarkista että teltan jalat ja haitarirakenteen osat eivät ole taipuneet. Mikäli jokin osa rikkoutuu, tilaa varaosa. Rungon osat on helppo vaihtaa itse. Voit myös toimittaa telttasi meille huoltoon ja tarkistamme kaikki osat, sekä vaihdamme rikkoutuneet.

Onko telttoihin saatavilla varaosia?

Kaikkiin Nopsa-telttoihin on saatavilla varaosia – kysy asiakaspalvelultamme.

Kuinka teltta pysyy paikoillaan tuulisemmalla säällä?

Kaikkien telttapakettien mukana toimitetaan maapiikit ja narut. Lisävarusteina on saatavana metallipainoja – nämä ovat tarpeen asfaltilla tms. missä maapiikkejä ei pysty käyttämään. Katso paino vaihtoehdot tästä.

Onko sinulla kysyttävää?

Autamme mielellämme. Voit ottaa yhteyttä tiimimme tällä lomakkeella ja palaamme asiaan mahdollisimman nopeasti.

    X
    Onko sinulla kysyttävää?