Tarjous!

Nopsa pikateltta / pop up teltta 3×4,5 m Pro

799,00  ( 644,35  + alv )

 

height 329cmultra strong fabric40mm alu framefire holding materialfor all weathers 2 year limited warranty


Paketti ei sisällä seiniä, eikä telttapainoja.

Tuotetunnus (SKU): 200304540001 Osasto:

Tuotekuvaus

NOPSA -pikateltat ovat markkinoiden suosituin telttamalli maassamme. Tämä ei ole ihme, sillä NOPSA -pikateltoissa on PARAS HINTA-LAATUSUHDE! Lisäksi tarjoamme markkinoiden kattavimman lisävarustevalikoiman.

Suunniteltu suomalaisiin olosuhteisiin

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet telttaratkaisuja juuri maamme vaativiin olosuhteisiin yli 50 vuoden kokemuksella. NOPSA -pikateltan materiaalit on huolella valittu eri puolilta maailmaa parhailta valmistajilta. Näin takaamme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Laadukas, mutta silti edullinen NOPSA -pikateltta.

Mikä tekee Nopsa PRO -mallistosta niin suositun?

Käyttäjäystävällisyys ja korkealaatuiset loppuun asti ajatellut yksityiskohdat. Nopsa PRO -teltta on nopea pystyttää. Teltan käsittely ja pystytys onnistuu hyvin yhdeltäkin henkilöltä ilman isoja ponnistuksia vain muutamassa kymmenessä sekunnissa. Nopsa -pikateltta kulkee kätevästi mukana yhtenä kompaktina ”pakettina” omassa kuljetuslaukussaan ilman hankalia irto-osia.

Nopsa-pikateltoissa yhdistyvät suomalainen suunnittelu ja kansainvälinen toteutus parhaalla mahdollisella tavalla. Nopsa-pikateltat on suunniteltu juuri Suomen vaativiin olosuhteisiin. Nyt esittelemmekin ylpeänä erittäin laadukkaan, mutta silti hinnaltaan edullisen vaihtoehdon kaikille myynti-, esittely- tai juhlatelttaa tarvitseville. PRO -malliston kehikot valmistetaan korkeatasoisesta ja kestävästä kuusikulmaisesta 1,8 mm vahvasta erikoisalumiinista. Tämän ansiosta Nopsan PRO-malliston 40 mm alumiiniprofiilista tehdyt rakenteet ovat selkeästi kevyempiä, miellyttävämpiä käsitellä ja kestävämpiä kuin useimpien muiden telttojen huomattavasti raskaammat ja samalla myös heikommat rakenteet.

Kehikoiden haitarirakenne on erittäin vahva eikä niissä käytetä helposti särkyviä muoviosia. Kaikissa PRO -malliston teltoissa kovalle kuormitukselle joutuvat nivelet sekä liitososat ovat alumiinia tai terästä. Kankaan kanssa kosketuksiin joutuvat pinnat ja nivelet ovat erittäin sitkeää ja vahvaa nylonia, joka kestää niin -30 C pakkasessa kuin 30 C helteessä rikkoutumatta. Nylon osat ovat erittäin kestäviä ja samalla ne suojaavat katto- ja seinäkankaita hankautumasta rikki. Nopsan PRO -mallistossa myös katot ja seinät kestävät pitkään.

Katto ja seinät on valmistettu helppohoitoisesta, täysin veden ja tuulen pitävästä, ultraviolettisäteilyä kestävästä ULTRA STRONG polyesterikankaasta (painoa vain 318g/m2). Kaikki kankaat ovat myös paloturvallisia (paloluokitus B1 DIN 4102-1). Katto on kiinnitetty runkoon tukevilla kulmatarralenkeillä ja kaikki sivut on vahvistettu pikalukoilla kestämään kovaakin kulutusta. Automaattinen kattokankaan pingotusmekanismi pitää katon kireänä hankalissakin olosuhteissa. Seinät kiinnitetään kattoon kätevän tarranauhan avulla ja kulmat saa tiiviisti kiinni vetoketjuilla. Katon kulmissa on kestävät metallirenkaat kiinnityksiä varten. Mukana paketissa ovat myös kestävät teräksiset maakillat sekä karabiinilukituksella varustetut kiinnitysnauhat. Katoihin ja seiniin löytyy erittäin kattava värivalikoima mm. erittäin suosittuja raitakankaita!

Kehikoiden jalkojen korkeus on säädettävissä peräti viidelle eri korkeudelle.

Nopsa -pikatelttojen kuljetuslaukut ovat laadukkaita ja helppokäyttöisiä. Pyörällistä kuljetuslaukkua on helppo liikutella ja kuljetuslaukun vetoketjut aukeavat koko pituudelta mahdollistaen vaivattoman ja nopean teltan käyttöönoton sekä pakkaamisen takaisin kuljetuskuntoon.

PRO -malliston kaikkiin telttoihin on saatavissa kattava lisävarustevalikoima mm. kiinnikkeitä, painoja, tukirautoja, sade- ja aurinkolippoja, vesikouruja, erilaisia umpi-, ikkuna- ja oviseiniä, mainosbanderolleja, pöytiä, porraspöytiä jne. Sopivien ja tarkoituksenmukaisten lisävarusteiden avulla saatte mahdollisimman suuren hyödyn ja käyttömukavuuden teltoistanne. Suosittelemme lisävarusteeksi ainakin painoja ja seiniä! Autamme mielellämme esim. pelastuslaitosten ja eri kaupunkien vaatimien telttojen kiinnitys- ja turvallisuusmääräysten kanssa!

Yksilöllisillä painatuksilla varustettu teltta on paras tapa erottua joukosta. Tarjoamme kattavasti, nopeasti ja edullisesti kaikki painatukset ns. otsalaudan tekstipainatuksesta kokonaan digipainettuun telttaan. Painettuja telttojamme käyttävät jo lukemattomat yritykset, yhdistykset, puolueet, urheiluseurat ja erilaiset moottoriurheilutiimit.

Nopsa -pikateltoilla on pitkä käyttöikä. Kaikille materiaaleille on jopa kahden vuoden takuu sekä kattava huoltopalvelu. Kannattaa huomioida, että nykyiset PRO -malliston telttakankaat ovat yhteensopivia vanhimpienkin, yli kymmenen vuotta vanhojen PRO -malliston telttakehikkoiden kanssa ja kaikki mahdolliset varaosat löytyvät suoraan myyntivarastostamme. Tarjoamme myös ns. päivityspaketteja vanhoihin kehikkoihin uusien ominaisuuksien hyödyntämiseksi. Kaikissa toimituksissa on selkeät suomenkieliset pystytys- ja käyttöohjeet.

Lisätiedot

Paino 49 kg (kilogramma)
Mitat 39 × 163 × 27 cm (senttimetri)
Värit

Valkoinen, Harmaa, Musta, Punainen, Sininen, Oranssi, Keltainen, Kermanvalkoinen, Vaalean vihreä, Vihreä

Pakkauskoko 27 x 163 x 39 cm

Värit

 

Värivalikoima. (Tilausta tehdessä valitse oma väri yllä olevasta valikoimasta)

 

Valkoinen
Valkoinen
Harmaa
Harmaa
(Pantone Cool 3C)
Sininen
Sininen
(Pantone 653C)
Vihreä
Vihreä
(Pantone 341C)

Vaalean Vihreä
(ei kaikista tuotteista)
(Pantone 368C)
Musta
Musta
(Pantone 6C)
Punainen
Punainen
(Pantone 201C)
Oranssi
Oranssi
(Pantone 151C)
Keltainen
Keltainen
(Pantone 123C)

Kerman-valkoinen

Punaraitainen
(ei kaikista tuotteista)

Siniraitainen
(ei kaikista tuotteista)

Nopsa telttojen käyttöohje:

 Lataa tästä pdf

Nopsa telttojen kiinnitys- ja turvallisuusohje:

 Lataa tästä pdf