Tarjous!

Nopsa pikateltta 3x3m Extreme

649,00 699,00 

 

ultra strong fabricsmall traveling sizefire holding materialfor all weathers 2 year limited warranty


Paketti ei sisällä seiniä, eikä telttapainoja.

Tuotetunnus (SKU): 200303050001 Osasto:

Tuotekuvaus

Kaikista kovimpaan käyttöön – NOPSA – EXTREME pikateltat

NOPSA -pikateltat ovat markkinoiden suosituin telttamalli maassamme. Tämä ei ole ihme, sillä NOPSA -pikateltoissa on PARAS HINTA-LAATUSUHDE! Lisäksi tarjoamme markkinoiden kattavimman lisävarustevalikoiman.

NOPSA valikoimassa ovat niin pikateltat, pop-up teltat, myyntiteltat, messuteltat, toriteltat, juhlateltat, näyttelyteltat, varikkoteltat, kalustoteltat, telttakatokset, terassiteltat, pagodateltat, erikoisteltat, myyntivarjot, terassivarjot, halliteltat, pöydät, porraspöydät sekä iso valikoima lisävarusteita.

Suunniteltu suomalaisiin olosuhteisiin

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet telttaratkaisuja juuri maamme vaativiin olosuhteisiin yli 50 vuoden kokemuksella. NOPSA -pikateltan materiaalit on huolella valittu eri puolilta maailmaa parhailta valmistajilta. Näin takaamme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Laadukas, mutta silti edullinen NOPSA -pikateltta.

Miksi valita Nopsa EXTREME -malliston pikateltan?

EXTREME -malliston pikatelttaa suosittelemme erityisesti silloin, kun teltta on samalla paikalla kauemman aikaa esim. ravintoloiden terasseilla, pidemmissä tapahtumissa tai tiedossa on erittäin kovaa käyttöä. Teltan pystytys onnistuu muutamassa kymmenessä sekunnissa, mutta vahvojen rakenteiden johdosta suosittelemme vähintään kahta pystyttäjää. Nopsa -pikateltta kulkee kätevästi mukana yhtenä kompaktina ”pakettina” omassa kuljetuslaukussaan ilman hankalia irto-osia.

Nopsa-pikateltoissa yhdistyvät suomalainen suunnittelu ja kansainvälinen toteutus parhaalla mahdollisella tavalla. Nopsa-pikateltat on suunniteltu juuri Suomen vaativiin olosuhteisiin. Nyt esittelemmekin ylpeänä erittäin laadukkaan, mutta silti hinnaltaan edullisen vaihtoehdon kaikille myynti-, esittely- tai juhlatelttaa tarvitseville.

EXTREME-malliston kehikot valmistetaan korkeatasoisesta ja kestävästä kuusikulmaisesta 2 mm vahvasta erikoisalumiinista. Tämän ansiosta Nopsan EXTREME -malliston 50 mm erikoisalumiiniprofiilista tehdyt rakenteet ovat selkeästi kevyempiä, miellyttävämpiä käsitellä ja kestävämpiä kuin useimpien muiden telttojen huomattavasti raskaammat ja samalla myös heikommat rakenteet.

 

 

 

Kehikoiden haitarirakenne on erittäin vahva eikä niissä käytetä helposti särkyviä muoviosia. Kaikissa EXTREME -malliston teltoissa kovalle kuormitukselle joutuvat nivelet sekä liitososat ovat alumiinia tai terästä. Kankaan kanssa kosketuksiin joutuvat pinnat ja nivelet ovat erittäin sitkeää ja vahvaa nylonia, joka kestää niin -30 C pakkasessa kuin 30 C helteessä rikkoutumatta. Nylon osat ovat erittäin kestäviä ja samalla ne suojaavat katto- ja seinäkankaita hankautumasta rikki. Nopsan EXTREME -mallistossa myös katot ja seinät kestävät pitkään.

 

Katto ja seinät on valmistettu helppohoitoisesta, täysin veden ja tuulen pitävästä, ultraviolettisäteilyä kestävästä ULTRA STRONG polyesterikankaasta (painoa vain 318g/m2). Kaikki kankaat ovat myös paloturvallisia (paloluokitus B1 DIN 4102-1). Katto on kiinnitetty runkoon tukevilla kulmatarralenkeillä ja kaikki sivut on vahvistettu pikalukoilla kestämään kovaakin kulutusta. Automaattinen kattokankaan pingotusmekanismi pitää katon kireänä hankalissakin olosuhteissa. Seinät kiinnitetään kattoon kätevän tarranauhan avulla ja kulmat saa tiiviisti kiinni vetoketjuilla. Katon kulmissa on kestävät metallirenkaat kiinnityksiä varten. Mukana paketissa ovat myös kestävät teräksiset maakillat sekä karabiinilukituksella varustetut kiinnitysnauhat. Katoihin ja seiniin löytyy erittäin kattava värivalikoima mm. erittäin suosittuja raitakankaita!

Kehikoiden jalkojen korkeus on säädettävissä peräti viidelle eri korkeudelle.

Nopsa -pikatelttojen kuljetuslaukut ovat laadukkaita ja helppokäyttöisiä. Pyörällistä kuljetuslaukkua on helppo liikutella ja kuljetuslaukun vetoketjut aukeavat koko pituudelta mahdollistaen vaivattoman ja nopean teltan käyttöönoton sekä pakkaamisen takaisin kuljetuskuntoon.

 

EXTREME -malliston kaikkiin telttoihin on saatavissa kattava lisävarustevalikoima mm. kiinnikkeitä, painoja, tukirautoja, sade- ja aurinkolippoja, vesikouruja, erilaisia umpi-, ikkuna- ja oviseiniä, mainosbanderolleja, pöytiä, porraspöytiä jne. Sopivien ja tarkoituksenmukaisten lisävarusteiden avulla saatte mahdollisimman suuren hyödyn ja käyttömukavuuden teltoistanne. Suosittelemme lisävarusteeksi ainakin painoja ja seiniä! Autamme mielellämme esim. pelastuslaitosten ja eri kaupunkien vaatimien telttojen kiinnitys- ja turvallisuusmääräysten kanssa!

 

Yksilöllisillä painatuksilla varustettu teltta on paras tapa erottua joukosta. Tarjoamme kattavasti, nopeasti ja edullisesti kaikki painatukset ns. otsalaudan tekstipainatuksesta kokonaan digipainettuun telttaan. Painettuja telttojamme käyttävät jo lukemattomat yritykset, yhdistykset, puolueet, urheiluseurat ja erilaiset moottoriurheilutiimit.

 

Nopsa -pikateltoilla on pitkä käyttöikä. Kaikille materiaaleille on jopa kahden vuoden takuu sekä kattava huoltopalvelu. Kannattaa huomioida, että nykyiset EXTREME -malliston telttakankaat ovat yhteensopivia vanhimpienkin, yli kymmenen vuotta vanhojen EXTREME -malliston telttakehikkoiden kanssa ja kaikki mahdolliset varaosat löytyvät suoraan myyntivarastostamme. Tarjoamme myös ns. päivityspaketteja vanhoihin kehikkoihin uusien ominaisuuksien hyödyntämiseksi. Kaikissa toimituksissa on selkeät suomenkieliset pystytys- ja käyttöohjeet.

 

Me yritämme aina löytää asiakkaan kannalta parhaimman ratkaisun! NOPSA -pikatelttoja koskevissa asioissa sinulla on jokaisena arkipäivänä käytettävissä maamme kokenein kalustomyynnin palvelutiimi. Asiantuntemus, neuvot ja palvelut ovat käytössäsi veloituksetta! Meillä asiakaspalvelulla on myös kasvot ja palvelemme niin henkilökohtaisesti Harjavallan myyntinäyttelytiloissamme kuin myös puhelimitse, netin kautta tai sähköpostitse. Myös kiertävät myyntinäyttelymme löytyvät kymmenistä suurista yleisötapahtumista vuosittain. TMK:lla on omassa vuokraus- ja cateringpalvelussaan koko ajan käytössä yli 100 Nopsa PRO- tai EXTREME -pikatelttaa. Meillä on myös vahva käytännön kokemus Nopsa -pikatelttojen toimivuudesta kaikissa olosuhteissa.

 

TMK on myös maamme johtava myyntiautojen, myyntivaunujen, myyntimökkien sekä liikkuvassa myynnissä tarvittavien varusteiden myyjä maassamme. Kysy rohkeasti lisää aiheesta myyntitiimiltämme!

Lisätiedot

Paino 41 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 163 × 30 cm (senttimetri)
Värit

Valkoinen, Harmaa, Musta, Punainen, Sininen, Oranssi, Keltainen, Kermanvalkoinen, Vaalean vihreä, Vihreä, Siniraita, Punaraita

Pakkauskoko 30 x 163 x 30 cm

Värit

 

Värivalikoima. (Tilausta tehdessä valitse oma väri yllä olevasta valikoimasta)

 

Valkoinen
Valkoinen
Harmaa
Harmaa
(Pantone Cool 3C)
Sininen
Sininen
(Pantone 653C)
Vihreä
Vihreä
(Pantone 341C)

Vaalean Vihreä
(ei kaikista tuotteista)
(Pantone 368C)
Musta
Musta
(Pantone 6C)
Punainen
Punainen
(Pantone 201C)
Oranssi
Oranssi
(Pantone 151C)
Keltainen
Keltainen
(Pantone 123C)

Kerman-valkoinen

Punaraitainen
(ei kaikista tuotteista)

Siniraitainen
(ei kaikista tuotteista)

Nopsa telttojen käyttöohje:

 Lataa tästä pdf

Nopsa telttojen kiinnitys- ja turvallisuusohje:

 Lataa tästä pdf