Toriteltta

Nopsa Toriteltta on suunniteltu suomalaisiin olosuhteisiin

Nopsa popup pikateltta on monipuolinen toriteltta. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet telttaratkaisuja Suomen vaativiin olosuhteisiin yli viidenkymmenen vuoden ajan. NOPSA -pikateltan materiaalit on huolella valittu eri puolilta maailmaa parhailta valmistajilta. Näin takaamme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Laadukas, mutta silti edullinen toriteltta.

Vahva haitarirakenne

Toritelttojen kehikoiden haitarirakenne on erittäin vahva eikä niissä käytetä helposti särkyviä muoviosia. Kaikissa Pro ja Extreme -malliston teltoissa kovalle kuormitukselle joutuvat nivelet sekä liitososat ovat alumiinia tai terästä. Kankaan kanssa kosketuksiin joutuvat pinnat ja nivelet ovat erittäin sitkeää ja vahvaa nylonia, joka kestää niin -30 C pakkasessa kuin +30 C helteessä rikkoutumatta. Nylon osat ovat erittäin kestäviä ja samalla ne suojaavat katto- ja seinäkankaita hankautumasta rikki. 

Nopsa popup pikateltta on monipuolinen toriteltta, jonka katto ja seinät on valmistettu helppohoitoisesta, täysin veden ja tuulen pitävästä, ultraviolettisäteilyä kestävästä ULTRA STRONG kankaasta jonka painoa vain 318g/m2. Kaikki kankaat ovat myös paloturvallisia (paloluokitus B1 DIN 4102-1). Katto on kiinnitetty runkoon tukevilla kulmatarralenkeillä ja kaikki sivut on vahvistettu pikalukoilla kestämään kovaakin kulutusta.

Kehikoiden jalkojen korkeus on säädettävissä peräti viidelle eri korkeudelle.

Nopsa -pikatelttojen kuljetuslaukut ovat laadukkaita ja helppokäyttöisiä. Pyörällistä kuljetuslaukkua on helppo liikutella ja kuljetuslaukun vetoketjut aukeavat koko pituudelta mahdollistaen vaivattoman ja nopean teltan käyttöönoton sekä pakkaamisen takaisin kuljetuskuntoon.

Toritelttoihin on saatavissa kattava lisävarustevalikoima mm. kiinnikkeitä, painoja, tukirautoja, sade- ja aurinkolippoja, vesikouruja, erilaisia umpi-, ikkuna- ja oviseiniä, mainosbanderolleja, pöytiä, porraspöytiä jne. Sopivien ja tarkoituksenmukaisten lisävarusteiden avulla saatte mahdollisimman suuren hyödyn ja käyttömukavuuden teltoistanne. Suosittelemme lisävarusteeksi ainakin painoja ja seiniä!