Tietoa meistä

TMK Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus Oy ylläpitää koko suomalaisen tori- ja tapahtumaelinkeinon hermokeskusta, josta kaikki alan peruspalvelut on saatavissa ns. yhden luukun periaatteella. Lisää aiheesta löydät osoitteesta www.markkina.net. Yksi keskeinen osa toimintaamme on kalustomyyntipalvelumme, jossa etsimme aina asiakkaan kannalta parasta vaihtoehtoa. TMK on maamme johtava pikatelttojen, myyntiautojen, myyntivaunujen, myyntimökkien sekä kaikkien liikkuvassa myynnissä tarvittavien varusteiden myyjä maassamme. Kysy rohkeasti lisää aiheesta myyntitiimiltämme!

Yli 50 vuoden kokemus teltoista

TMK:lla on yli 50 vuoden kokemus telttojen valmistuksesta ja käytöstä mitä vaativimmissakin olosuhteissa. Jo 1960-luvun alussa TMK:n nykyisen toimitusjohtajan Ari Kallaksen isä kehitti ns. suomalaisen perinteisen telttamallin putkirunkoineen ja narukiinnityksineen. Näistä ajoista tuotekehittely on edennyt valtavasti eteenpäin kohti helppokäyttöisiä ja kestäviä NOPSA -pikatelttaratkaisuja. Meidän laajasta NOPSA -mallistomme löytyy sopivia telttoja eri tarkoituksiin.

Markkinoiden suosituin ja laajin telttamallisto

NOPSA valikoimasta löytyvät niin pikateltat, pop-up teltat, myyntiteltat, messuteltat, toriteltat, juhlateltat, näyttelyteltat, varikkoteltat, telttakatokset, terassiteltat, pagodateltat, myyntivarjot, terassivarjot, halliteltat, pöydät, porraspöydät sekä iso valikoima lisävarusteita. NOPSA -pikateltat ovat markkinoiden suosituin telttamalli maassamme. Tämä ei ole ihme, sillä NOPSA -pikateltoissa on PARAS HINTA-LAATUSUHDE! Lisäksi markkinoiden kattavin lisävarustevalikoima. Sopivien ja tarkoituksenmukaisten lisävarusteiden avulla saat mahdollisimman suuren hyödyn ja käyttömukavuuden teltastasi.

Suunniteltu suomalaisiin olosuhteisiin

NOPSA -mallisto on suomalaisten suunnittelema ja toteuttama juuri maamme vaativiin olosuhteisiin. Suunnittelussa on ollut mukana useita maamme johtavia teltta-asiantuntijoita. Materiaalimme on huolella valittu eri puolilta maailmaa parhailta valmistajilta. Näin takaamme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Laadukas, mutta silti edullinen NOPSA -pikateltta. TMK:lla on omassa vuokrauspalvelussaan käytössä yli 100 NOPSA -pikatelttaa. Lisäksi Catering -palvelumme käytössä on vuosittain iso määrä NOPSA -pikatelttoja toteuttaessamme kahvila-ravintolapalveluja yli 200:ssa suuressa yleisötilaisuudessa. Käyttämällä itse jatkuvasti NOPSA -pikatelttoja olemme aina ajan hermolla. Kehitämme telttoja koko ajan paremmiksi ja paremmiksi. NOPSA -pikateltoissa jokainen yksityiskohta on mietitty loppuun asti. Tuhannet ja taas tuhannet tyytyväiset asiakkaamme ovat paras mainos! NOPSA -pikatelttoja viedään jo useisiin eri Euroopan maihin! Valitse sinäkin hintalaatu suhteeltaan paras NOPSA -pikateltta!