Rea!

Nopsa snabbtält / pop up tält 3×6 m Pro

13 188,00 kr14 004,00 kr

 

höjd 329cmultra strong tyg40mm alu rambrandsäkertför alla väder 2 års garanti


Paketet innehåller inte väggar, samt tältvikter.

Artikelnr: 200306040001 Kategori:

Produktbeskrivning

NOPSA -snabbtält är marknadens mest poppulära tältmodell i landet. Det här är inget under, för NOPSA – snabbtällt har den BÄSTA PRIS-KVALITETSFÖRHÅLLANDE! Dessutom erbjuder vi marknadens bredaste utbud av tillbehör.

Planerat för att hålla det finska vädret

Vi har planerat och genomfört tältlösningar för det krävande finska vädret med över 50 års erfarenhet. NOPSA -snabbtältets material har noggrant valts ut av världens bästa tillverkare. På detta vis garanterar vi det bästa slutresultat. Hög kvalite, men ändå billig Nopsa -snabbtält .

Vad gör Nopsa Pro-modellen så populär?

Användarvänlighet och högklassig kvalitet där alla detaljer är noggrant tänkt på. Nopsa PRO -tältet är nSnabb att sätta upp Tältet kan sättas upp lätt på egenhabdutan större besvär på bara några tiotals sekunder Nopsa -snabbtält följer lätt med i ett kompakt ”paket” i sin egen transportväska utan några extra svåra lösa delar.

Nopsa-snabbtält kombineras av finsk planering och internationellt genomförande på det bästa möjliga sätt. Nopsa-snabbtält är planerat för finska väderförhållanden. Vi presenterar stolt en riktigt kvalitativ, men åndå billigt alternativ till alla försäljning-, presentation- eller parytält till de som behöver. PRO -modellens ram är gjord av högklassig och hållbar sekskantig 1,8mm tjock specialaluminium. Tack vare detta Nopsa PRO-modellen är konstruktionen gjord av 40 mm aluminiumprofil klart lättare, behagligare att hantera och mer hållbara än de betydligt tyngre och samtidigt svagare strukturerna i de flesta andra tält.

Ramens dragspel struktur är oerhört stark och i dessa använder vi inga plastdelar som går lätt sönder. I alla tält i PRO-modellen är lederna och anslutningsdelarna som utsätts för tunga belastningar gjorda av aluminium eller stål. Alla tygdelar som är i kontakt med ytor och leder är gjord av extremt slitbar och stark nylon , som håller -30 C till + 30 C värme utan att de går sönder. Nylon delarna är oerhört hållbara och på det samma skyddar de tak- och väggtyget från att skavas sönder Nopsan PRO -modellens tak och väggar håller länge

Tak och väggar är gjorda av lättskött, helt vatten- och vindtät, UV-beständig ULTRA STARK polyestertyg (vikt endast 318g/m2). Alla tyg är också brandsäkra ( B1 DIN 4102-1). Taket sitter fast i ramen med robusta hörnkardborrband och alla sidor är förstärkta med snabblås för att klara av det hårdaste slitage. Taktygets automatiska spänningsmekanism håller taket spänt i hårda förhållanden Väggarna säts fast i taket med behändiga kardborrband och hörnen får man fast med dragkedja Takets hörn har hållbara metallringar för montering. Paketet innehåller också tältpinnar och karabinhakar med tillhörande fästtejp. Till taket och väggarna finns ett bra utbud av färger tex. mycket populära randtyger.

Ramens ben kan ställas in på fem olika höjder.

Nopsa -snabbtälts transportväska är av bra kvalitet och lätt att använda. Den praktiska väskan med hjul är lätt att transportera och transportväskans dragkedja öppnas på hela längden som gör det lätt och snabbt att ta tältet ibruk samt packa den tillbaka för transport.

Ett omfattande urval av tillbehör finns till alla tält i PRO-modellen, t.ex. fästelement, vikter, stödjärn, regn- och solskydd, hängrännor, diverse fönster- och dörrväggar, reklambanderoller, bord, stegbord m.m. Med de rätta extrautrustningarna för du den bästa möjliga verkningsgrad av ditt tält. Vi rekommenderar som extrautrustning vikter och väggar! Vi hjälper mer än gjärna till med tex. räddningsverkets och de olika städernas fastsättning- och säkerhetsregleringar.

Med personliga tryckningar på tältet är det bästa sättet att synnas i massorna. Vi erbjuder ett stort urval, snabbt och kostnadseffektiva tryckningar. tex. gavelns texttryckningar till hela digitryckta tält. Våra tryckta tält används redan av många olika företag, föreningar, parti, sportföreningar och olika motorsportteam.

Nopsa -snabbtält har en lång livslängd. Till alla material kommer det till och med två års garanti och en omfattande underhållstjänst. Det är värt att notera att de nuvarande tälttygerna i PRO-kollektionen är kompatibla med även de äldsta tältramarna i PRO-kollektionen, mer än tio år gamla, och alla möjliga reservdelar finns direkt i vårt försäljningslager. Vi erbjuder också så kallad. uppdateringspaket till gamla ramar med dagens funktioner. I alla leveranser finns det tydliga finska uppsättnings- och bruksanvisningar.

Ytterligare information

Vikt 65 kg
Dimensioner 35 × 55 × 155 cm
Colors

Blå, Blårand, Grå, Gräddvit, Grön, Gul, Ljusgrön, Orange, Röd, Rödrand, Svart, Vit

Pakkauskoko - x - x - cm