Rea!

Nopsa snabbtält 3x6m Extreme

13 188,00 kr13 788,00 kr

 

ultra strong tygbrandsäkert materialför alla väder 2 års garanti


Paketet innehåller inte väggar, samt tältvikter.

Produktbeskrivning

Till det absolut hårdaste bruk -NOPSA-EXTREME snabbtält

NOPSA -snabbtält är marknadens mest poppulära tältmodell i landet. Det här är inget under, för NOPSA – snabbtällt har den BÄSTA PRIS-KVALITETSFÖRHÅLLANDE! Dessutom erbjuder vi marknadens bredaste utbud av tillbehör.

I NOPSAs utbud finns snabbtält, pop-up tält, försäljningstält, mässtält,torgtält,festtält,utställningstält, depotält, möbeltält, terasstält, pagodatält, specialtält, försäljningsparasoll, terassparasoll, halltält, bord, trappbord och ett stort urval av extrautrustning.

Planerat för att hålla det finska vädret

Vi har planerat och genomfört tältlösningar för det krävande finska vädret med över 50 års erfarenhet. NOPSA -snabbtältets material har noggrant valts ut av världens bästa tillverkare. På detta vis garanterar vi det bästa slutresultat. Hög kvalite, men ändå billig Nopsa -snabbtält .

Varför välja Nopsa EXTREME -modellens snabbtält?

EXTREME -modellens snabbtält rekommenderar vi speciellt då tältet står en längre tid på samma plats tex. restaurangers terrass, på längre evenemang eller om man vet att tältet kommer att brukas hårt. Tältet kan fällas upp på bara några tiotals sekunder, men pga. de stabila konstruktionerna rekommenderar vi minst två personer. Nopsa -snabbtält följer lätt med i ett kompakt “paket” i sin egen transportväska utan några extra svåra lösa delar.

Nopsa-snabbtält kombineras av finsk planering och internationellt genomförande på det bästa möjliga sätt. Nopsa-snabbtält är planerat för finska väderförhållanden. Vi presenterar stolt en riktigt kvalitativ, men åndå billigt alternativ till alla försäljning-, presentation- eller parytält till de som behöver.

EXTREME-modellens ram produceras av hög kvalitet och hållbarsexkantig 2 mm specialaluminium. Tack vare detta Nopsa EXTREME -modells 50 mm specialaluminiunprofil gjord struktur är betydligare lättare, trevligare att hantera och hållbarare än de flesta andra tält som är betydligt tyngre och har svagare struktur.

 

 

 

Ramens dragspel struktur är oerhört stark och i dessa använder vi inga plastdelar som går lätt sönder. I alla EXTREME-modellernas tält där lederna och fogarna sätts på hård belastning är gjorda av aluminium eller stål, Alla tygdelar som är i kontakt med ytor och leder är gjord av extremt slitbar och stark nylon , som håller -30 C till + 30 C värme utan att de går sönder. Nylon delarna är oerhört hållbara och på det samma skyddar de tak- och väggtyget från att skavas sönder Nopsa EXTREME -modellens tak och väggar har en lång livslängd

 

Tak och väggar är gjorda av lättskött, helt vatten- och vindtät, UV-beständig ULTRA STARK polyestertyg (vikt endast 318g/m2). Alla tyg är också brandsäkra ( B1 DIN 4102-1). Taket sitter fast i ramen med robusta hörnkardborrband och alla sidor är förstärkta med snabblås för att klara av det hårdaste slitage. Taktygets automatiska spänningsmekanism håller taket spänt i hårda förhållanden Väggarna säts fast i taket med behändiga kardborrband och hörnen får man fast med dragkedja Takets hörn har hållbara metallringar för montering. Paketet innehåller också tältpinnar och karabinhakar med tillhörande fästtejp. Till taket och väggarna finns ett bra utbud av färger tex. mycket populära randtyger.

Ramens ben kan ställas in på fem olika höjder.

Nopsa -snabbtälts transportväska är av bra kvalitet och lätt att använda. Den praktiska väskan med hjul är lätt att transportera och transportväskans dragkedja öppnas på hela längden som gör det lätt och snabbt att ta tältet ibruk samt packa den tillbaka för transport.

 

EXTREME -modellens alla tält finns ett stort utbud av extra tillbehör tex. fästanordningar,vikter, stödjärn,regn- och solskydd, stuprännor olika stängda-, fönste-r och dörrväggar, reklambanderoller osv. Med de rätta extrautrustningarna för du den bästa möjliga verkningsgrad av ditt tält. Vi rekommenderar som extrautrustning vikter och väggar! Vi hjälper mer än gjärna till med tex. räddningsverkets och de olika städernas fastsättning- och säkerhetsregleringar.

 

Med personliga tryckningar på tältet är det bästa sättet att synnas i massorna. Vi erbjuder ett stort urval, snabbt och kostnadseffektiva tryckningar.tex. gavelns texttryckningar till hela digitryckta tält. Våra tryckta tält används redan av många olika företag, föreningar, parti, sportföreningar och olika motorsportteam.

 

Nopsa -snabbtält har en lång livslängd. Till alla material kommer det till och med två års garanti sekä kattava huoltopalvelu. Det lönar sig att komma ihåg, att dagens EXTREME-modellens tyg passar ihop med de äldre modellerna, över tio års gamla EXTREME-modeller finns det alla möjliga resrvdelar i vårt försäljningslager. Vi erbjuder också så kallad. uppdateringspaket till gamla ramar med dagens funktioner. I alla leveranser finns det tydliga finska uppsättnings- och bruksanvisningar.

 

Vi försöker alltid att hitta den bästa lösningen till kunden! Angående NOPSA-snabbtält har du alla vardagar tillgång till landets mest erfarna försäljningsteam Expertis, råd och service är till dit förfogande utan extra kostnad! Hos oss har också kundservice ett ansikte och vi ger service personligen i Harjavaltas försäljningsutrymme liksom via telefon, nätet eller mail. Vår försäljningsutstälning hittar du på ett tiotals stora evenemang årligen. Hos TMK har vi till uthyrning- och cateringevenemang hela tiden i bruk mer än 100 Nopsa PRO eller EXTREME -snabbtält. Vi har stark praktisk erfarenhet av NOPSA -snabbtält i alla olika förhållanden.

 

TMK är landets ledande i försäljningsbilar, försäljningsvagnar, försäljningsstugor och utrustning till all mobil försäljning i landet. Fråga gärna mer från vårt försäljningsteam!

 

Ytterligare information

Vikt70 kg
Dimensioner300 × 600 × 325 cm
Colors

Blå, Blårand, Grå, Gräddvit, Grön, Gul, Ljusgrön, Orange, Röd, Rödrand, Svart, Vit

Pakkauskoko- x - x - cm
Onko sinulla kysyttävää?

Autamme mielellämme. Voit ottaa yhteyttä tiimimme tällä lomakkeella ja palaamme asiaan mahdollisimman nopeasti.

    X
    Onko sinulla kysyttävää?