Lätt och slitstark ULTRA STARK tak och väggar för hela kollektionen

TMK presenterar stolt de nya ULTRA STRONG-tygerna för alla sina tältkollektioner. Ultra Stong tak och väggar är gjorda av mycket slitstarkt polyestertyg, som dessutom är högkvalitativt med en speciell PU-beläggning. Ultra Strong tygerna utvecklades ursprungligen för extremt tuffa förhållanden för militär användning, bergsklättrare, seglare och s.k. till extremsporter. Tygerna är extremt slitstarka men ändå lätta (endast 318g/m2). I framtiden kommer alla tak och väggar i NOPSA snabbtält att tillverkas av Ultra Stong tyger, som är lätta att underhålla, smutsavvisande, helt vatten- och vindtäta, motståndskraftiga mot och förhindrar ultraviolett strålning samt brandsäkra (brandklass B1 DIN). 4102-1). Inköpspriset för Ultra Stong-tyger är betydligt dyrare än vanliga polyestertyger, men ändå erbjuder TMK tak och väggar av dem till ett mycket lågt pris, d.v.s. till priset av vanligt tyg! I praktiken får köparna av Nopsa-Snabbtält därför en mycket betydande fördel både vad gäller kvalitet och pris. Bättre kvalitet innebär längre livslängd, bättre användarkomfort och uppenbara besparingar!

Taket på NOPSA snabbtält är fästa i ramen med kraftiga hörnhäftande öglor och alla sidor är förstärkta med snabblås för att tåla även hårt slitage. Taktygets automatiska spänningsmekanism håller taket spänt i hårda förhållanden Väggarna säts fast i taket med behändiga kardborrband och hörnen får man fast med dragkedja Takets hörn har hållbara metallringar för montering. Paketet innehåller också tältpinnar och karabinhakar med tillhörande fästtejp. Det finns ett mycket omfattande färgval för ULTRA STARKA tak och väggar!

Fakta om NOPSA snabbtält
 • designad och gjord för Finlands utmanande förhållanden
 • den mest populära tältkollektionen på marknaden
 • stark sexkantig ram tillverkad av mycket slitstark men lätt specialaluminium
 • NYHET! oerhört bra kvalitet, hållbart och lätt ULTRA STONG tyg till taket och väggarna (vikt bara 318g/m2)
 • helt vattentät och resistent mot och blockerar ultraviolett strålning
 • brandbeständig (brandklass B1 DIN 4102-1)
 • det mångsidiga Nopsa snabbtältet är lämpligt för både utomhus- och inomhusbruk
 • enkel och snabb uppsätning på nolltid (även på mindre än 60 sekunder)
 • bekväm och säker höjdjustering med NOPSA snabblås (inte en knapp som kan fälla tältet oväntat)
 • justerbar till fem olika höjder, höjdjustering upp till 50 cm
 • skarvar och anslutningsdelar som utsätts för tung belastning är tillverkade av stål/aluminium och andra av slitstark nylon
 • nylondelar är väldigt tuffa och hållbara oavsett om det är -30 C kallt eller +30 C varmt
 • nylondelar finns på alla ställen där tyget och ramen möts, vilket skyddar tygerna från slitage
 • den automatiska spännmekanismen spänner taket hårt även under svåra förhållanden
 • dubbelförstärkta takförstärkningar skyddar taket från nötning på platser som utsätts för de tyngsta påfrestningarna, såsom hörn och taknocken
 • smart lås och spännmekanism mitt på sidorna av takduken
 • taket fästs i ramen med kraftiga självhäftande kardborreband
 • möjligheten att göra de tryck du vill ha billigt och med hög kvalitet och på så sätt fullborda önskat utseende
 • omfattande reservdelar och underhållsservice
 • 2 års materialgaranti
 • ansvarsfullt: upp till 80 % av Nopsa-Snabbtältets material är återvinningsbara!
Ytterligare tillbehör garanterar funktionalitet

Nopsa snabbtält erbjuder de bästa tillbehörsalternativen på marknaden. Det finns t.ex. många sorters fönsterväggar. Likaså har de praktiska sol- och regnmarkisen väckt stort intresse. Likaså finns nu tillgängliga, särskilt de som önskades av klädsäljare den sk fästen och fixeringsjärn, på vilka du kan hänga klädhängare eller så kan du enkelt dela upp tälten i olika sektioner. Du bör också komma ihåg de olika regnrännorna, vikterna och de mest olika försäljningsborden.

Lätt att printa logotyper och annonser

Nopsa snabbtält kan tryckas med dina önskade logotyper enkelt och till låga tillägskostnader. Vätmretryckteknik kan även användas för att trycka komplexa logotyper och små serier till ett rimligt pris. Det är vårt populäraste utskriftsalternativ med snabb leveranstid. Allt kan skrivas ut med digital tryckteknik, till exempel ett foto eller ett landskap du vill ha. Den senaste tekniken och ett underbart slutresultat! Varje tryck prissätts individuellt baserat på antalet färger, tryckytan och den teknik som används. Du ska alltid komma ihåg att det kostar ingenting att be om en offert! På vår hemsida kan du designa ditt eget tälttakstryck och du ser direkt ett tryck på taket och priset.

Nopsa snabbtält är prisvärda

Nopsa snabbtält har mycket konkurrenskraftiga priser. Högkvalitativa Nopsa snabbtält är klart billigare än t.ex. deras tyska eller franska konkurrenter, samt något helt annat i kvalitet än “skräpet” från vissa tillverkare, som endast säljs med hjälp av ett billigt pris. Nopsa snabbtält har också alltid ett komplett leveranspaket, där det förutom själva tältet ingår en ordentlig transportväska på hjul.

Onko sinulla kysyttävää?

Autamme mielellämme. Voit ottaa yhteyttä tiimimme tällä lomakkeella ja palaamme asiaan mahdollisimman nopeasti.

  X
  Onko sinulla kysyttävää?