Information om oss

TMK Tori- ja marknikkaupan palvelukeskus Oy upprätthåller nervcentrum för hela den finska marknads- och eventbranschen, varifrån branschens alla bastjänster finns tillgängliga, s.k. på ett enda ställe. Du kan hitta mer om ämnet på www.markkina.net. En viktig del av vår verksamhet är vår utrustningsförsäljningsservice, där vi alltid letar efter det bästa alternativet för kunden. TMK är vårt lands ledande säljare av pop-up tält, försäljningsbilar, försäljningsvagnar, försäljningsbodar och all utrustning som behövs för mobil försäljning. Fråga gärna mer från vårt försäljningsteam!

Mer än 50 års erfarenhet av tält

TMK har mer än 50 års erfarenhet av tillverkning och användning av tält även under de mest krävande förhållanden. Redan i början av 1960-talet utvecklade far till TMK:s nuvarande vd, Ari Kallas, den s.k. Finsk traditionell tältmodell med rörformade ramar och snören. Sedan dess har produktutvecklingen gått enormt framåt mot lättanvända och hållbara NOPSA snabbtältslösningar. I vår omfattande NOPSA-kollektion kan du hitta lämpliga tält för olika ändamål.

Den populäraste och bredaste tältkollektionen på marknaden

I NOPSA-utbudet finns snabbtält, popup-tält, försäljningstält, mässtält, marknadstält, partytält, utställningstält, pittält, tälttak, terrasstält, pagodatält, försäljningsparaplyer, terrassparasoller, halltält, bord, stegbord och ett stort urval av tillbehör. NOPSA -snabbtält är marknadens mest poppulära tältmodell i landet. Det här är inget under, för NOPSA – snabbtällt har den BÄSTA PRIS-KVALITETSFÖRHÅLLANDE! Dessutom det mest omfattande urvalet av tillbehör på marknaden. Med hjälp av lämpliga och passande tillbehör får du maximal nytta och komfort av ditt tält.

Planerat för att hålla det finska vädret

NOPSA-kollektionen är designad och implementerad av finländare just för de krävande förhållandena i vårt land. Flera av vårt lands ledande tältexperter har varit med i planeringen. Vårt material är noggrant utvalt från de bästa tillverkarna runt om i världen. På detta vis garanterar vi det bästa slutresultat. Hög kvalite, men ändå billig Nopsa -snabbtält . TMK har mer än 100 NOPSA snabbtält i bruk i sin egen uthyrningstjänst. Dessutom använder vår cateringtjänst ett stort antal NOPSA pop-up tält varje år när vi tillhandahåller café-restaurangtjänster vid mer än 200 stora offentliga evenemang. Genom att själva ständigt använda NOPSA snabbtält är vi alltid på kanten av tiden. Vi utvecklar tält för att bli bättre och bättre hela tiden. I NOPSA snabbtält är varje detalj genomtänkt till slutet. Tusentals och åter tusentals av våra nöjda kunder är den bästa reklam! NOPSA snabbtält exporteras redan till flera olika europeiska länder! Välj NOPSA snabbtält med bästa pris-kvalitetsförhållande!