FAQ – Vanliga frågor

Vilken styrka på aluminium använder ni?

I Nopsatältet PRO använder vi 1,8 mm starka aluminiumben och i modellen Nopsatältet EXTREME är aluminiumbenen 2 mm starka.

Vilken modell av aluminiumprofil använder ni för benen?

Vi använder endast hexagonalt aluminium. Diametern på Nopsatältet PRO är 40 mm och diametern på benen på Nopsatältet EXTREME är 50 mm.

Hur mycket väger en ram eller tak i aluminium?

Vikten varierar beroende på storlek. Du hittar information om vikten under produktinformationen för respektive tält på vår hemsida.

Kan jag få min logotyp på Nopsa-tältet?

Ja, en logotyp eller text kan tryckas på taket eller sidoväggen på Nopsatältet. Kontakta gärna vår försäljning så får du ett erbjudande på ditt tryck.

Hur tåliga mot snö och storm är tälten?

Nopsatälten är lämpliga för användning året runt. Vi kan dock inte ge garantier för snö- och stormförhållanden.

Kommer nylonskarven att hålla?

I Pro-modellen av Nopsa-tältet är alla leder av stark nylon. Våra nylonfogar står emot den finska vintern och vindar bra. Det vet vi eftersom modellen i fråga är vårt mest sålda tält och vi har inte fått annat än bra feedback från våra kunder. Dessutom har vårt företag mer än 100 tält för café och uthyrning året runt.

Har tälten garanti?

Alla våra produkter har ett års garanti. Se garantiavsnittet för mer information om leveransvillkoren.

Vad är tältets livslängd?

Livslängden beror på mängden och kvaliteten på användningen. Om tältet används t.ex. på mässor några gånger om året är tältets livslängd tiotals år. Vid året runt utomhusbruk är livslängden kortare.

Om jag använder Nopsatältet på en fest, hur många personer får plats under det?

– Cirka 1 person per 1 m² utan sittplatser.
– Cirka 1 person per 1,2 m² sittplatser.

Hur lång tid tar det för min beställning att levereras?

Din beställning skickas senast arbetsdagen efter din beställning, när hela betalningen har setts av oss. Detta gäller produkter i lager.

Erbjuder ni 24 timmars leverans?

Vår expressleverans tar 24-48 timmar. Ett eventuellt tillägg baseras på leveransort och vikt.

Har min beställning skickats än?

När vi har tagit emot din betalning kommer din beställning att behandlas och du får ett e-postmeddelande med leveransinformation och ett spårningsnummer. Observera att för förskottsbetalningar kan det ta upp till 3 dagar innan din betalning visas på vårt konto.

Jag skulle vilja hämta min beställning själv. Är det möjligt?

Ja, vi är ett finskt företag och vårt försäljningsutställningsrum och lager finns i Harjavalla. Se vår adress och öppettider i kontaktuppgifterna.

Hur rengör man tältet?

Tygerna i Nopsa-tältet kan rengöras med vatten och ett milt rengöringsmedel. Rengöringen är enkel tack vare beläggningen på tyget. Kom ihåg att låta tältet torka innan förvaring. Ramen på Nopsatältet kan rengöras med en borste eller en fuktig trasa, du kan även använda ett milt rengöringsmedel.

Hur underhålls tältramen?

Kom ihåg att då och då kontrollera att alla skruvar och muttrar i tältets dragspelsstruktur är åtdragna. Kontrollera att tältbenen och delar av dragspelsstrukturen inte är böjda. Om en del går sönder, beställ en reservdel. Det är lätt att byta kroppsdelar själv. Du kan även leverera ditt tält till oss för underhåll så kontrollerar vi alla delar och byter ut de trasiga.

Finns reservdelar till tält?

Reservdelar finns till alla Nopsa-tält – fråga vår kundtjänst.

Hur håller tältet sig på plats i blåsigare väder?

Tältpinnar och linorr levereras med alla tältpaket. Metallvikter finns som tillbehör – dessa är nödvändiga på asfalt etc. där tältpinnar inte kan användas. Se viktalternativ här.

Onko sinulla kysyttävää?

Autamme mielellämme. Voit ottaa yhteyttä tiimimme tällä lomakkeella ja palaamme asiaan mahdollisimman nopeasti.

    X
    Onko sinulla kysyttävää?