Nopsa pop up teltta

NOPSA popup -teltta on laadukas ja suosittu pikateltta, jonka hinta ei päätä huimaa, NOPSA pop-up -teltan pystytys on helppoa ja nopeaa. Pystytykseen menee jopa alle minuutin. Mikäli haluat asentaa pop up -telttaan seinät, kannattaa niiden asentamiseen varata vielä toinen minuutti.

NOPSA pop-up -teltta on tehty kestämään haastaviakin sääolosuhteita, kuten kuumuutta, tuulta ja tuiskua. Se on myös suunniteltu paloturvalliseksi, sillä sen paloluokitus on B1 DIN 4102-1.

NOPSA popup -teltta on valmistettu täysin vedenpitävästä, ultraviolettisäteilyä kestävästä ja likaa hylkivästä polyesterikankaasta, jossa on 500D:n PU ­päällyste. Saumat on prässätty vesitiiviiksi ja niissä on kaksoisompeleet.

Teltan harjakorkeus on 329 cm ja kulkukorkeus säädettävissä viidelle eri korkeudelle.

Haluatko kuulla lisää telttavaihtoehdoistanne?

Ota yhteyttä, niin kerromme enemmän!


Tutustu mallistoon:

PRO PIKATELTAT
Suosituin pop-up telttamallimme. PRO-malliston kehikot valmistetaan korkeatasoisesta ja kestävästä kuusikulmaisesta 1,8 mm vahvasta erikoisalumiinista. Tämän ansiosta Nopsan PRO-malliston 40 mm alumiiniprofiilista tehdyt rakenteet ovat selkeästi kevyempiä, miellyttävämpiä käsitellä ja kestävämpiä kuin useimpien muiden telttojen huomattavasti raskaammat ja samalla myös heikommat rakenteet: tämän pop-up teltan kasaus onnistuu keneltä vain!
Tutustu PRO-mallistoon »

EXTREME PIKATELTAT
EXTREME -malliston pikatelttaa suosittelemme erityisesti silloin, kun teltta on samalla paikalla kauemman aikaa. Selkeä ero pro-mallistoon on 50 mm erikoisalumiiniprofiilista tehty rakenne, sekä kehikoissa käytettävä 2mm vahva kuusikulmainen erikoisalumiini.
Tutustu EXTREME-mallistoon »

STEEL PIKATELTAT
Uutuus pop-up teltta! Laadukas metallirunkoinen teltta. Teltan jalat on kuusikulmaista teräsprofiilia ja halkaisijaltaan 45mm. Metallirunko on kauttaaltaan jauhemaalattu ja tulee näin kestämään huonojakin sää olosuhteita.
Tutustu STEEL-mallistoon »

MINI PIKATELTAT
Nopsa-pikateltta Mini menee hämmästyttävän pieneen kuljetuskokoon vain 120 x 40 x 40cm! Teltanrunko on valmistettu erikoisalumiinista joka takaa sille pitkän käyttöiän. Nopsa-pikateltta Mini käyttää samoja laadukkaita kankaita kuin Pro ja Extremalleissa.
Tutustu MINI-mallistoon »

LIPALLINEN PIKATELTTA
Uutuus! Nopsa lippateltan laadukkaan alumiinirungon koko on 3x3m ja katon koko on 4x4m eli teltan kaikille sivuille jää n. 50cm kiinteä lippa.
Tutustu LIPALLISEEN-mallistoon »

NOPSA SEINÄPAKETIT
Nopsa seinäpaketti sisältää 4kpl haluamiasi seiniä teltan kaikille sivuille. Seiniä voi kiinnittää telttaan halutun määrän, tilanteesta riippuen. Seinät liittävissä toisiinsa reunoissa olevien vetoketjujen avulla, jolloin teltta saadaan suljettua tiiviisti.
Tutustu SEINÄPAKETTEIHIN »

Onko sinulla kysyttävää?

Autamme mielellämme. Voit ottaa yhteyttä tiimimme tällä lomakkeella ja palaamme asiaan mahdollisimman nopeasti.

    X
    Onko sinulla kysyttävää?