Pikateltta

Nopsa popup pikateltat, telttaratkaisut ja tarvikkeet on suunniteltu helppokäyttöisiksi markkinateltoiksi, myyntikojuksi, tai myyntikatokseksi. Nopsa pikateltta on markkinatelttaa monipuolisempi teltta. Sitä voi käyttää suojaamaan mitä tahansa – Niin työmaata kuin festivaalia tai vaikka ihan pihalla olevaa paljua. Pikateltta on todella nopea pystyttää verrattuna perinteiseen putkirunko telttaan. Pystytys onnistuu jopa alle 60 sekunnissa!

Suomalaista suunnittelua

Nopsa popup pikateltat, telttaratkaisut ja tarvikkeet ovat suomalaisen suunnittelun ja kansainvälinen toteutuksen yhdistämistä parhaalla mahdollisella tavalla. Nopsa pikateltta on suunniteltu juuri Suomen vaativiin olosuhteisiin. Kauppiaiden suosikki eli noin 80% tori- ja markkinakauppiaista on valinnut PRO- malliston rungot telttoihinsa. PRO-malliston lisävarustevalikoima on huomattavasti laajempi kuin EXTREME-mallistossa.

Kestävä rakenne

Telttojen PRO-malliston kehikot valmistetaan korkeatasoisesta ja kestävästä kuusikulmaisesta 1,8 mm vahvasta erikoisalumiinista. Tämän ansiosta pikatelttojen PRO-malliston 40 mm alumiiniprofiilista tehdyt rakenteet ovat selkeästi kevyempiä, miellyttävämpiä käsitellä ja kestävämpiä kuin useimpien muiden telttojen huomattavasti raskaammat ja samalla myös heikommat rakenteet.

Pikateltta on kestävä ratkaisu

Pikatelttojen kehikoiden haitarirakenne on erittäin vahva eikä niissä käytetä helposti särkyviä muoviosia. Kaikissa PRO -malliston teltoissa kovalle kuormitukselle joutuvat nivelet sekä liitososat ovat alumiinia tai terästä. Kankaan kanssa kosketuksiin joutuvat pinnat ja nivelet ovat erittäin sitkeää ja vahvaa nylonia, joka kestää niin -30 C pakkasessa kuin 30 C helteessä rikkoutumatta. Nylon osat ovat erittäin kestäviä ja samalla ne suojaavat katto- ja seinäkankaita hankautumasta rikki.

Suosituimmat pikatelttamallejamme on 3x3m, 3×4,5m, 4x4m ja 3x6m.

Pikatelttojen katto ja seinät on valmistettu helppohoitoisesta, täysin veden ja tuulen pitävästä, ultraviolettisäteilyä kestävästä ULTRA STRONG kankaasta jonka painoa vain 318g/m2. Kaikki kankaat ovat myös paloturvallisia (paloluokitus B1 DIN 4102-1). Pikateltan katto on kiinnitetty runkoon tukevilla kulmatarralenkeillä ja kaikki sivut on vahvistettu pikalukoilla kestämään kovaakin kulutusta. Automaattinen kattokankaan pingotusmekanismi pitää katon kireänä hankalissakin olosuhteissa. Pikateltan seinät kiinnitetään kattoon kätevän tarranauhan avulla ja kulmat saa tiiviisti kiinni vetoketjuilla. Katon kulmissa on kestävät metallirenkaat kiinnityksiä varten. Mukana paketissa ovat myös kestävät teräksiset maakillat sekä karabiinilukituksella varustetut kiinnitysnauhat.

Kymmenen hyvää syytä ostaa Nopsa pikateltta

  1. Rungon jalat on kuusikulmaista erittäin kestävää 40 mm tai 50mm alumiiniprofiilia.
  2. Kätevä patentoitu “haitarirakenne” on helppo pystyttää ja purkaa, ei irrallisia osia tai helposti rikkoutuvia pintoja.Kovalle kuormitukselle joutuvat nivelet sekä liitososat ovat alumiinia ja muut nailonia
  3. Katto ja seinät ovat valmistettu helppohoitoisesta, veden- ja tuulenpitävästä, ultraviolettisäteilyä kestävästä 500D-polyesterikankaasta.
  4. Kankaat ovat paloturvallisia (paloluokitus B1 DIN 4102-1).
  5. Katto on kiinnitetty alumiinirunkoon tukevilla tarralenkeillä ja se on kaikista kulmakohdista vahvistettu kestämään kovaakin kulutusta. Automaattinen kattokankaan pingoitusmekanismi pitää katon kireänä.
  6. Seinät kiinnitetään kattoon tarranauhan avulla ja kulmat saa tiiviisti kiinni vetoketjun avulla.
  7. Pikateltan kulkukorkeus liepeen alta on jopa 200 cm (korkeus on säädettävissä viidelle eri korkeudelle)
  8. Pikatelttaan on saatavana varaosia tai korjauspalvelu.
  9. Pyörällinen kuljetuslaukku avautuu koko pituudeltaan keskeltä auki.
  10. Kaikille materiaaleille on 2 vuoden takuu.

Painatuksella herätät huomiota!

Kaikkiin meidän pikatelttoihin ja varjoihin on mahdollisuus saada oma painatus. Telttoihin ja varjoihin voidaan painaa melkeinpä mitä tahansa – valokuvia, logoja, tekstiä.Voimme suunnitella painatukset ohjeidesi mukaisesti tai voitte toimittaa meille painovalmiin tiedoston. Painatusten hinta riippuu painatuksen koosta ja määrästä.

Tutustu painatukseen »

Kokeile myös kotisivujemme painatuksen suunnittelu -ohjelmaa »