Painettu teltta

Painatuksella herätät huomiota!

Kaikkiin meidän telttoihin ja varjoihin on mahdollisuus saada oma painatus. Telttoihin ja varjoihin voidaan painaa melkeinpä mitä tahansa – valokuvia, logoja, tekstiä. Voimme suunnitella painatukset ohjeidesi mukaisesti tai voitte toimittaa meille painovalmiin tiedoston. Painatusten hinta riippuu painatuksen koosta ja määrästä.

Toimitusaika:

Yleensä 1-3 viikkoa, kiireellisissä tapauksissa jopa vain 2 päivää.

Valmiin materiaalin vaatimukset:

Logot, tekstit ja merkit vektorigrafiikkana tallennettuna .ai .eps .svg tai .pdf muotoon. Tekstit ja merkit mieluiten muutettuna kuvaksi. Valokuvat, liukurasterilliset kuvat yms. mahdollisen suurikokoisena tai suurella resoluutiolla varustettuna.

Ei valmista materiaalia:

Mikäli haluat tekstin vaikka katon liepeeseen, kirjoita painettava teksti tarjouskyselyyn ja voit myös lisätä fontti toiveen. Tarvittaessa meidän kautta onnistuu koko teltan suunnittelu haluamilla kuvilla tai logoilla kysy hinta. Pyydä painatustarjous sähköpostilla osoitteesta myynti@teltat.fi — varmista, että sähköpostissa ilmenee sinun yhteystiedot, sekä painettava teksti tai muu materiaali. Painotarjouksen pyyntö ei sido sinua mihinkään.

Voit myös suunnitella ja tilata painatuksen verkkokaupastamme nettipohjaisella suunnitteluohjelmallamme. Tutustu tästä.

Käytössämme on seuraavat painotekniikat: *

Lämpöpaino: Tällä tekniikalla voidaan painattaa myös monimutkaisia logoja ja pieniä sarjoja kohtuulliseen hintaan. Suosituin painatusvaihtoehtomme nopealla toimitusajalla.

Digipaino: Tällä tekniikalla voidaan painaa mitä tahansa, vaikkapa haluamasi valokuva tai maisema. Uusinta teknologiaa ja upea lopputulos.

* Ehdotamme sinulle aina parasta/kustannustehokkainta painatusmenetelmää

Onko sinulla kysyttävää?

Autamme mielellämme. Voit ottaa yhteyttä tiimimme tällä lomakkeella ja palaamme asiaan mahdollisimman nopeasti.

    X
    Onko sinulla kysyttävää?