Messuteltta

NOPSA messuteltat ovat markkinoiden suosituin popup pikatelttamalli maassamme. Tämä ei ole ihme, sillä NOPSA -messuteltoissa on PARAS HINTA-LAATUSUHDE! Lisäksi tarjoamme markkinoiden kattavimman lisävarustevalikoiman.

Messutelttamme on suunniteltu suomalaisiin olosuhteisiin

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet telttaratkaisuja juuri maamme vaativiin olosuhteisiin yli 50 vuoden kokemuksella. NOPSA -pikateltan materiaalit on huolella valittu eri puolilta maailmaa parhailta valmistajilta. Näin takaamme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Laadukas, mutta silti edullinen messuteltta.

Olennaisimmat erot kahdella suosituimmalla messuteltta mallilla

PRO-malliston rungot ovat 40 mm kuusikulmaista 1,8mm paksua erikoisalumiinia. Kestäviä, mutta silti kevyitä käsitellä. Helppo pystyttää ja purkaa yksinkin! Kauppiaiden suosikki eli noin 80% tori- ja markkinakauppiaista on valinnut PRO- malliston rungot telttoihinsa. PRO -malliston lisävarustevalikoima on huomattavasti laajempi kuin EXTREME -mallistossa.

EXTREME-malliston rungot ovat 50 mm kuusikulmaista 2,0mm paksua erikoisalumiinia. Erittäin kestäviä, mutta samalla painavampia. Suositellaan 2 henkeä pystytyksessä ja purussa. EXTREME -telttoja myydään paljon kohteisiin, jossa sitä ei tarvitse päivittäin purkaa kuten esim. ravintoloiden terasseille.

Vahva haitarirakenne

Nopsa messuteltat ovat markkinoiden suosituin popup pikatelttamalli, jonka kehikoiden haitarirakenne on erittäin vahva eikä niissä käytetä helposti särkyviä muoviosia. Kaikissa PRO -malliston teltoissa kovalle kuormitukselle joutuvat nivelet sekä liitososat ovat alumiinia tai terästä. Kankaan kanssa kosketuksiin joutuvat pinnat ja nivelet ovat erittäin sitkeää ja vahvaa nylonia, joka kestää niin -30 C pakkasessa kuin +30 C helteessä rikkoutumatta. Nylon osat ovat erittäin kestäviä ja samalla ne suojaavat katto- ja seinäkankaita hankautumasta rikki. Nopsan PRO -mallistossa myös katot ja seinät kestävät pitkään.

Messutelttojen kankaat

Messutelttojen katto ja seinät on valmistettu helppohoitoisesta, täysin veden ja tuulen pitävästä, ultraviolettisäteilyä kestävästä ULTRA STRONG kankaasta jonka painoa vain 318g/m2. Kaikki kankaat ovat myös paloturvallisia (paloluokitus B1 DIN 4102-1). Katto on kiinnitetty runkoon tukevilla kulmatarralenkeillä ja kaikki sivut on vahvistettu pikalukoilla kestämään kovaakin kulutusta.

Kehikoiden jalkojen korkeus on säädettävissä peräti viidelle eri korkeudelle.

Nopsa -pikatelttojen kuljetuslaukut ovat laadukkaita ja helppokäyttöisiä. Pyörällistä kuljetuslaukkua on helppo liikutella ja kuljetuslaukun vetoketjut aukeavat koko pituudelta mahdollistaen vaivattoman ja nopean teltan käyttöönoton sekä pakkaamisen takaisin kuljetuskuntoon.

Painettu messuteltta erotuu joukosta

Yksilöllisillä painatuksilla varustettu teltta on paras tapa erottua joukosta. Tarjoamme kattavasti, nopeasti ja edullisesti kaikki painatukset ns. otsalaudan tekstipainatuksesta kokonaan digipainettuun telttaan. Painettuja telttojamme käyttävät jo lukemattomat yritykset, yhdistykset, puolueet, urheiluseurat ja erilaiset moottoriurheilutiimit.

Kokeile kotisivujemme painatuksen suunnittelu -ohjelmaa »